Hoe werken wij?

Organisatie workshops

We beschikken over 3 lokalen met daarin 4-5 clusters van 4 personen. Dit geeft ons de mogelijkheid om flexibel te zijn waardoor we verschillende workshops gelijktijdig kunnen laten doorgaan. De clusters zijn opgedeeld volgens kennis en ervaring niet volgens leeftijd. We hanteren een minimum van 8 inschrijvingen per workshop, halen we dit niet dan verschuiven we de workshop (in overleg met u) naar een andere datum.

Keuze workshops

Antopaso heeft begin dit jaar een suggestiebox online gezet waarop heel wat mensen hebben gereageerd. Daarna hebben we met enkele leerkrachten een selectie gemaakt van de inzendingen en uitgewerkt.

Theorie

Tijdens onze workshops proberen wij het theoretische deel zoveel mogelijk achterwege te laten “Al doende leert men” is dan ook ons motto. Wij werken dus niet met werkboeken cursussen … We adviseren wel om waar nodig notities te nemen.

Ziekte

Indien een deelnemer ziek zou worden waardoor hij/zij niet aanwezig kan zijn kan hij/zij dit op een latere datum inhalen.

Leiding

We zijn dringend op zoek naar ambitieuze jongeren 5-6 middelbaar om de leiding op zich te nemen. Zij zullen een denktank vormen waarin onze toekomstige workshops zullen worden uitgebroed.

Ouderraad

We zouden ook graag enkele ouders bij onze activiteiten betrekken enerzijds om actief mee te werken anderzijds als externe adviseurs.

covid19 banner

Maatregelen

  • Onze workshops worden gespreid over 3 ruimtes/bubbels
  • Elke bubbel is nog eens opgedeeld in 4-5 clusters van 4 personen.
  • Elke deelnemer beschikt over zijn eigen werkplek (80X180 cm).
  • Alle bubbels zijn groot genoeg om te alle tijde de 1.5m regel te kunnen respecteren.
  • Elke bubbel is voorzien van voldoende handontsmetting.
  • Het dragen van een mondmasker is voor alle aanwezigen verplicht.
  • Tijdens de pauzes kan men gebruik maken van een ontspanningsruimte met terras, dit bubbel per bubbel.
  • Ons sanitair wordt regelmatig ontsmet.
 
stop-corona

Desinfectie gereedschap / machines

Voor de desinfectie van gereedschap en machines hebben we gekozen voor een UV-C lichtkast die overnacht onze handgereedschap en machines  zal ontsmetten. In een volgende fase zullen wij UV-C licht inzetten om onze lokalen te ontsmetten.
investeerinjezelf slogan

FabLab "De Loft"